Nya produkter (16 296produkter)
Nya produkter 16296 produkter

newpage-banner-SV.jpg

Stanna i teknologins framkant


Oavsett om det gäller att ge ingenjörer den senaste tekniken och de senaste produkterna på marknaden eller introduktion av innovativa varumärken: Distrelec har det du behöver. Med nya produkter som läggs till varje vecka kan du välja bland tusentals produkter, från märken du älskar. Uppgradera dina nuvarande modeller, designa banbrytande lösningar och bygg framtiden med den mest innovativa tekniken idag.


NYTT HOS OSS

Siemens 5SL4-miniatyrkretsbrytare

Siemens nya produktportfölj med 5Sl4-miniatyrkretsbrytare är bäst lämpade för att användas upp till 10 kA. Den här produktfamiljen har alla de systemfunktioner som är utmärkande för Siemens miniatyrkretsbrytare.

NYTT HOS OSS

Moxa NPort IA5000A-I/O-serien

NPort IA5000A-I/O-seriella enhetsservrar med inbyggda digitala I/O ger maximal flexibilitet när du behöver integrera seriell utrustning med Ethernet-nätverk eller molnplattform på fältet.

NYTT HOS OSS

Weller paketerbjudande

Testa och börja använda förstklassiga precisionsverktyg med Wellers paketerbjudande som innehåller lödnings- och varmluftsstationer samt en kostnadsfri precisionsavbitare från Erem med upp till 29 % rabatt.

Kompakt visning Detaljerad visning
Sortera efter Filterresultat
Jämför varor Artikel tillagd!