Belysning

På Distrelec erbjuder vårt belysningsområde lösningar för elektriker i både inhemska och kommersiella arbetsytor.

Om du behöver något från en vanlig glödlampa eller ljusströmbrytare, till LED-ljusstänger och indikatorer, var du säker på att vårt sortiment kan stödja dig.

  • Lampor: Elfa Distrelec har ett brett sortiment av lampor som passar olika lamphållare. Där ingår exempelvis lampor med skruvfäste och bajonettfattning. Vi har många olika lamptyper, inklusive: fluorescerande lampor, halogenlampor, glödlampor, lysdioder för utbyte och neonlampor.
  • Indikatorlampor: Indikatorlampor används inom många olika tillämpningar, inklusive i fordon och flygplan. Elda Distrelec har indikatorlampor av glödlamps-, LED- och neontyp från branschledande tillverkare inom belysning.
  • LED-belysning: Elfa Distrelec har ett antal olika LED-ljusramper, LED-moduler och LED-lister som alla använder komponenter av hög kvalitet för att säkerställa att du har den bästa LED-belysningen för din tillämpning, oavsett om det är indikatorlampor till kontrollpaneler eller anpassad belysning för tillämpningar.
  • Bärbar belysning: Det finns många olika typer av bärbar belysning, inklusive: campinglyktor, pannlampor, ficklampor för hobbyanvändning, nyckelringslampor och laserpekare för att nämna några. Samtliga belysningsprodukter säljs av Elfa Distrelec. Vi har också extra kraftiga stavlampor i både batteridrivna och uppladdningsbara utföranden.
  • Tillbehör och armaturer

    Vid sidan av vårt sortiment med utmärkta belysningsalternativ har vi även tillbehör som ser till att du får exakt den belysningsinstallation du behöver. Armaturerna inkluderar: skåp-, bords- och infällda LED-armaturer, belysningslister, lampfötter för bord och arbetslampor.

    Bland våra tillbehör finns en mängd elektriska LED-komponenter som: Hållare för LED-array, LED-drivkretsar AC/DC, LED-kylelement, LED-linser och LED-reflektorer. Du kan också hitta ballaster och startanordningar, lampsocklar och uttag samt lågspänningskablage.


Senaste erbjudanden och kampanjer