Om oss

We are satisfied only when we know you are!

Distrelec grundades för över 40 år sedan i Schweiz och är en del i den börsnoterade Dätwyler-koncernen. Stadig tillväxt under de senaste åren har gjort Distrelec-koncernen till en ledande online- och katalogdistributör av elektronik, automatik, mätteknik, IT och tillbehör. Vi finns representerade av dotterbolag i mer än 13 länder och levererar produkter till våra kunder runt om i Europa på ett snabbt och tillförlitligt sätt.

Över 150 000 produkter. Beställ idag, få leveransen imorgon!

Dra nytta av ett stort utbud med 150 000 produkter med 100 procents lagertillgänglighet. Oavsett om du använder Elfa Distrelec som en högklassig distributör av elektronik (automation, komponenter, datorer och hobby, nätaggregat och ljus, verktyg och mätteknik) levererar vi alltid utan tillägg för små kvantiteter, samtidigt som vi kan leverera stora, regelbundna beställningar. Som en del av Dätwyler-koncernen har Elfa Distrelec direktkontakt med tillverkarna och kan göra inköp till bästa pris. Våra produkter levereras normalt sett inom ett dygn efter att beställningen kommit in. Vår beprövade och testade, välorganiserade logistik gör denna service möjlig.

Särskild uppmärksamhet på kvalitet

Men kvalitet är inte det enda som räknas för Elfa Distrelec. Vår särskilda uppmärksamhet på kvalitet avgör valet av produkter, vår beredskap att leverera och vårt uppförande gentemot kunder, leverantörer och allmänheten. Det är därför som "We are satisfied only when we know you are!" omfattar hela teamet: oavsett om det gäller lagerarbetare, chefer, kundansvariga eller -rådgivare har varje medarbetare stora specialkunskaper inom dennes särskilda område. Vi vill att våra kunder ska fortsätta vara konkurrenskraftiga. Tillgängligheten på en enda liten komponent kan ofta spela en viktig roll på det planet. Så om du behöver viktiga komponenter snabbt kommer Elfa Distrelec att hjälpa dig på ett tillförlitligt och snabbt sätt.

Med oss som högservicedistributör i e-handeln har du full tillgång till produkterna via alla möjliga kanaler, utan begränsningar vad gäller tid och plats. Jämfört med mindre leverantörer har vi viktiga fördelar: en stark varumärkesmedvetenhet, en omfattande portfölj och närhet till kunderna.

Vår målsättning: I framtiden vill vi vara marknadsledande inom distribution av elektronikkomponenter i valfria kvantiteter. Vårt uppdrag: "We are satisfied only when we know you are!", vi förstår våra kunder och lever upp till deras förväntningar.