Stötskydd

Mekaniska komponenter är de fysiska, rörliga delarna av apparater och projekt som ibland utgör den viktigaste aspekten eller syftet med ett specifikt system. Elfa Distrelec har en rad mekaniska komponenter för många olika syften. Bland dem finns: gasfjädrar, teleskop- och linjära skenor, magneter, gångjärn och flexibla monteringssystem.

Teleskop- och linjära skenor

Till persienner och gardiner används vanligtvis linjära skenor eftersom komponenterna har exakta mått och är perfekt linjerade. Elfa Distrelec har rörelseskenor i ett antal olika storlekar och med olika viktbegränsningar som ger dig många alternativ när du ska väja komponenter för dina tillämpningar.

Monteringsalternativ

Vi har ett urval av monteringskomponenter från enkla distansstycken till flexibla monteringsfästen. Vårt sortiment med distansbrickor och -stycken finns i många olika storlekar och material, vilket ger dig många valmöjligheter när du ska bestämma dig för vilken typ av montering du vill använda.

Magneter

I vårt magnetsortiment ingår ett urval av cirkulära stångmagneter och permanenta magneter. Vi har ett utbud av olika storlekar och typer för användning i de flesta tillämpningar och projekt.

Gångjärn och lås

Säkerhet är avgörande och vår prioritet är att erbjuda dig de säkraste hänglåsen för dina förvaringsutrymmen. Vi har samlat en rad expertlåsmekanismer för olika typer av lås, exempelvis kombinations- och nyckellås. Vi har ett urval av extra kraftiga lås och små säkerhetslås.