Företag
Privat
SEKexkl. moms
Alla
Kundvagn
Alla

FRAMTIDEN FORMAR VI TILLSAMMANS

För att bygga en bättre värld

Låt oss forma vår framtid - tillsammans

Elfa Distrelec och RS har slagit sina påsar ihop för att bli bättre tillsammans. Som en del av detta partnerskap är vi stolta över att introducera RS Better World-ramverket för Elfa Distrelec. Med Better World-sortimentet gör vi det enklare för dig att göra grönare produktval som du kan lita på och som är bättre för människor, planeten och ditt företag.

Varje produkt är märkt med Better World-märket och en beskrivning av dess hållbarhetsförbättring. Oavsett om du brinner för produkter som är tillverkade av grönare material, vill ha lösningar som hjälper dig att spara energi, minska avfall och vatten eller letar efter artiklar som är utformade för att hålla längre - finns vårt sortiment här för att hjälpa dig. Ramverket omfattar också ett brett spektrum av hållbarhetsförbättringar och anspråk och delar in produkterna i tre kategorier:

Mer hållbart tillverkad

Tillverkad med mer hållbara material eller tillverkningsprocesser

Hållbar lösning

Produkter som hjälper dig att få verksamhetens drift mer hållbar; från att minska energiförbrukning och utsläpp till ökat skydd för hälsa och säkerhet

Stödjer en cirkulär ekonomi

Produkter med en ökad livslängd, eller som kan återanvändas, repareras eller återvinnas för att minska mängden avfall

Vi strävar ständigt efter att förbättra vårt erbjudande genom att införa ett bredare spektrum av förbättringar. Tillsammans med RS är vi på en resa och gör framsteg med varje steg för att skapa en positiv förändring för vår planet, en produkt i taget.

Se hela sortimentet här