undefined

RECOM DC/DC-omvandlare

När RECOM först började utveckla DC/DC-omvandlare för mer än 25 år sedan, trodde de aldrig att användningen skulle bli så utbredd inom dagens elektronik.

RECOM är en av pionjärerna inom DC/DC-teknik och de täcker ett effektområde från 0,25 till 240 watt – och produkterna är väl specificerade och mycket pålitliga.

RECOM erbjuder en lämplig DC/DC-omvandlare för varje användningsområde – oavsett om du behöver en reglerad eller oreglerad, oisolerad eller 10 kVDC-isolering eller en för en drifttemperatur på ned till -40 °C eller upp till +100 °C.

Energisparteknik

Det bästa med RECOMs DC/DC-omvandlare är att de kan spara mycket energi och därmed även pengar på lång sikt.

R-78-serien

R-78-serien har högeffektiva switchregulatorer för hög inspänning som passar perfekt för att ersätta de 78xx linjära regulatorerna och de är stiftkompatibla. De har en effektivitet på upp till 97 %, vilket innebär att mycket lite energi slösas bort som värme så det finns ingen anledning att använda kylflänsar.

Typiska användningsområden inkluderar telekommunikation, fordon, industri, luftfart och användningsområden som kräver batteridrift.

Vissa regulatorer (i R-78AA-serien) har ytterligare funktioner som fjärr-on/off-styrning och justerbar utgående spänning. Passar perfekt för många användningsområden inom marknaderna industri, medicin, fordonsteknik och där batteridrift krävs.

Varje DC/DC-omvandlare i R-78-serien levereras med kortslutningsskydd så att du kan vara säker på att dina elektroniska system är säkra hela tiden.